Розробка вебсайту інтернет-магазину "Next-Shopping" з використанням передового фреймворка Next.js - Нікіфорова Юлія Олегівна (My University, 2025)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавра студента Нікіфорової Юлії Олегівни академічної групи 126-21з-1 ФІТ спеціальності 126 Інформаційні системи та технології. Мета роботи – проєктування та розробка веб-додатку інтернет-магазину з використанням сучасного стеку технологій (Next.js, TypeScript, MongoDB), який демонструє практичне застосування сучасних методів і засобів розробки, а також забезпечує високу продуктивність, безпеку, масштабованість та зручність користування.
Keywords: next.js; typescript; cloudinary; mongodb; база даних; e-commerce; jwt; restful api; вeб-додаток