Новітні тенденції розвитку міжнародного туризму України під впливом глобальних змін - Вовк, К.; Любчук, Ольга (My University, 2023)
Міжнародний туризм є одним з найвпливовіших галузей на соціально-економічне життя українців, а до міжнародного туризму можна віднести такі види туризму: виїзний та в’їзний. Зарубіжний (виїзний) туризм – поїздки осіб-резидентів країни (регіону), які здійснюють перебування в місцях, що знаходяться за межами їх країни і за межами їх звичайного середовища (подорожі осіб, що постійно проживають в Україні, за межі митної території України).
Keywords: туризм; міжнародний туризм; зарубіжний (виїзний) туризм