Аналіз електроспоживання магістрального конвеєрного транспорту шахти шахтоуправління "Покровське" при впровадженні частотно регульованого приводу - Буртний, Д. І.; Прокуда, В. М. (НТУ ДП, 2021)
Установки шахтного конвеєрного транспорту є одними із найбільш енергоємних елементів,том аналіз електроспоживання саме конвеєрного транспорту шахти шахтоуправління "Покровське" є першочерговою задачею у аналізі електроспоживання шахтного комплексу у цілому.
Keywords: шахтний транспорт; конвеєрний транспорт