Синтез технології збагачення магнетитових руд пачки К22 - Завгородній, Артем Віталійович (My University, 2018)
Предмет дослідження : технологія переробки залізної руди пачки К22. Метою дипломного проекту є визначення потрібної крупності помолу для руди пачки К22 Єристовського родовища, збагачуваною на Полтавському комбінаті, для отримання якіснішого концентрату. У технологічному розділі параметри руди пачки К22, зроблений розрахунок і вибір необхідного устаткування. Представлена нова, актуальніша схема дозбагачення, для підвищення якості концентрату. У розділі «Охорона праці» розроблені заходи по техніці безпеки для безпечної експлуатації устаткування на виробництві.
Keywords: збагачення у важкому середовищі; гідроциклон; подрібнення; магнетит; легка фракція; важка фракція