Моторні палива з відходів полімерних матеріалів - Слободчиков, В. В.; Аржаєв, Г. О.; Балака, М. М. (Видавництво НГУ, 2014)
В роботі проведено аналіз стану переробки відходів термопластичних полімерів з  подальшим порівнянням складу моторних палив, вироблених з традиційної та  альтернативної органогенної сировини.
Keywords: альтернативне моторне паливо; термопластичні полімери