Вдосконалення телекомунікаційної системи відеоконтролю вантажних вагонів у русі по станції Кривий Ріг - Сортувальний - Шевченко, Станіслав Едуардович (My University, 2020)
У роботі приведено результати при проведенні модернізації, створено та налаштовано зони детектору руху в камерах, за допомогою датчика ДЄ-96 вирішене питання фотофіксації пустих платформ, та приведена відповідність висунутим вимогам якості.
Keywords: ПРОТОКОЛ, ВІДЕОКОНТРОЛЬ, МОДУЛЬ, ІНТЕРФЕЙС, РУХОМИЙ СКЛАД, АЛГОРИТМ, ЯДРО, ІНТЕЛЕКТ