Санування неорганізованного звалища сміття і організація ХХХХХ у місті Горшині Плавні - Кулаковська, Ельвіра Сергіївна (Національний технічний університет «Дніпровська політехніка», 2022)
Пояснювальна записка: 62 с., 2 рис., 6 табл., 4 додатки, 14 літературних джерел.
Санування неорганізованного звалища сміття і організація ХХХХХ у місті Горшині Плавні
В теоретичному розділі проведено огляд досліджень про небезпеку для довкілля ТПВ, що зберігаються на неорганізованих сміттєзвалищах. Представлено морфологічних склад ТПВ. В практичному розділі обґрунтуванні заходи зі зниження екологічної небезпеки від неорганізованого сміттєзвалища. Проведено розрахунки параметрів ХХХХХ на місці неорганізованого сміттєзвалища.
Keywords: ПОЛІГОНИ ТПВ; СМІТТЄЗВАЛИЩА; ВІДХОДИ; МОРФОЛОГІЧНИЙ СКЛАД СМІТТЯ; МЕТАН