Розробка засобів захисту IoT-мережі на базі блокчейнів від DDoS-атак - Таратута, Філіпп Євгенович (Національний ТУ «Дніпровська політехніка», 2021)
У роботі виконано аналіз вразливостей типової IoT-мережі, розглянуті можливі варіанти реалізації DDoS-атаки, розроблено систему захисту на основі блокчейну.
Keywords: ІНФОРМАЦІЙНА БЕЗПЕКА, IOT-МЕРЕЖА, ВРАЗЛИВІСТЬ, DDOS-АТАКА, БЛОКЧЕЙН