Системний аналіз та підвищення ефективності роботи підприємства «Кінг» шляхом управління запасами - Лучинкін, І. Є.; Слєсарєв, В. В. (НТУ ДП, 2021)
Досліджено торговий процес ПП «Кінг», а саме посередницька торгівля будівельними матеріалами. Проаналізовано розмір постачання, частоту та терміни надходження ресурсів, проведено аналіз динаміки основних техніко-економічних показників, аналіз торгового процесу. Запропоновано проект поліпшення роботи підприємства шляхом створення оптимального плану управління запасами, який дозволяє збільшити прибуток підприємства.
Keywords: підвищення ефективності; научная публикация НГУ 2021; системний аналіз; управління запасами