Дослідження параметрів системи розробки при проведенні розкривних робіт в умовах Мотронівсько-Аннівського розсипу - Собко, Б. Ю.; Кардаш, В. А. (Видавництво НТУ "ДП", 2020)
Метою досліджень є науково-технічне обґрунтування ефективних параметрів системи розробки при розробці розкривних порід родовища при різному розподілу річних об’ємів розкриву та за умови зміни довжини фронту гірничих робіт.

The purpose of the research is scientific and technical substantiation of effective parameters of development system for the overburden rock development with different annual overburden volumes distribution and changes in the mining operations front length.
Research of development system parameters at carrying out overburden works in conditions of Motronivsko-Annivsky placer deposit
Keywords: розсипні титано-цирконієві родовища; технологічні схеми; параметри системи розробки; кар'єрне поле; робоча зона кар'єра; placer titanium-zirconium deposits; technological schemes; development system parameters; quarry field; working area of a quarry