Вдосконалення системи безпеки на ПАТ «Запоріжсталь» через реалізацію механізму соціально-економічної мотивації працівника - Перепаденко Ярослав Геннадійович (My University, 2025)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавра студента Перепаденко Ярослава Геннадійовича академічної групи 263-21-1 ІП спеціальності 263 Цивільна безпека. Метою роботи є розробка критеріїв мотивації та стимулювання працівників цехів ПАТ «Запоріжсталь» для ефективного управління підприємством.
Keywords: безпека робіт; мотивація; стимулювання; персонал; травматизм; управління підприємством