Розрахунок та моделювання підсилювачів потужності на транзисторах та операційних підсилювачах. Методичні рекомендації до виконання курсового проекту з дисциплін «Основи схемотехніки», «Електроніка та мікросхемотехніка» для бакалаврів галузей знань 17 Електроніка та телекомунікації, 15 Автоматизація та приладобудування - Галушко, Олег Михайлович; Галушко, О. М.; Рибальченко, Юрій Петрович; Рибальченко, Ю. П.; Рыбальченко, Юрий Петрович; Рыбальченко, Ю. П. (Видавництво НТУ "ДП", 2019)
Подано методичні рекомендації до виконання курсового проекту на тему «Розрахунок та моделювання підсилювачів потужності на транзисторах та операційних підсилювачах» для бакалаврів галузей знань 17 Електроніка та телекомунікації, 15 Автоматизація та приладобудування.
Keywords: підсилювач потужності; усилитель мощности; операційний підсилювач; операционный усилитель; транзистор