Розробка моделі оптимізації асортименту випуску кондитерської продукції - Титар З. (НТУ "ДП", 2025)
Мета дослідження - оптимізація асортименту випуску кондитерської продукції Практична цінність результатів полягає у формуванні бази для прийняття рішень щодо покращення та впровадження нових ідей до асортиментної політики підприємства, що підвищить ефективність планування виробництва та прибутковість.
ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА кваліфікаційної роботи ступеня бакалавра спеціальності 124
Keywords: СИСТЕМНИЙ АНАЛІЗ; модель; оптимізація