Політичні процеси повоєнної Німеччини - Богатий, Богдан (My University, 2024)
Повномасштабне вторгнення російської федерації до України змінило існуючий формат світового порядку, поставивши на порядок денний питання повоєнного устрою світу. З цієї точки зору дослідження досвіду провідних країн світу у повоєнному устрої західної частини Німеччини має виняткове значення для розуміння сучасних геополітичних процесів.
Keywords: Німеччина, повоєнний устрій, окупаційна адміністрація