Удосконалення діяльності виконавчих органів міської ради в умовах правового режиму воєнного стану (на прикладі м. Дніпра) - Євсюков, Микита Володимирович (My University, 2024)
Розкриття особливостей функціонування виконавчих органів місцевого самоврядування в умовах правового режиму воєнного стану та розробка пропозицій щодо удосконалення їх діяльності у місті Дніпро.
Keywords: ОРГАНИ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ; ВИКОНАВЧІ ОРГАНИ МІСЦЕВИХ РАД; ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА; ПРАВОВИЙ РЕЖИМ ВОЄННОГО СТАНУ; ВІЙСЬКОВІ АДМІНІСТРАЦІЇ; РЕЛОКАЦІЯ; СТІЙКІСТЬ