Мовна особистість оповідача у книзі Марка Менсона The Subtle Art of Not Giving a F*ck: лінгвістичний та перекладацький аспект - Орлова Влада Кирилівна (My University, 2025)
Кваліфікаційна робота ступеня магістра студента Орлової Влади Кирилівни академічної групи 035м-24з-1 ЕТФ спеціальності 035 Філологія. Метою роботи є визначиння індивідуально-авторських особливостей мовлення Марка Менсона, дослідити методи лінгвістичного та перекладацького аналізу мовної особистості, а також виявити ефективні стратегії її відтворення в межах міжкультурної комунікації.
Linguistic Personality of the Narrator in Mark Manson’s “The Subtle Art of Not Giving a F*ck”: Linguistic and Translational Aspec
Keywords: Мовна особистість; авторський стиль; прагматичний переклад; емоційність; іронія; стилістичні засоби; когнітивна лінгвістика; міжкультурна комунікація; перекладацькі трансформації; одомашнення; форенізація.