Особливості перекладу дитячої літератури про тварин - Антигіна, Марина Ігорівна (My University, 2020)
Мета роботи – описати особливості перекладу англомовних творів дитячої літератури на українську мову.
Keywords: ДИТЯЧА ЛІТЕРАТУРА, БЕЗЕКВІВАЛЕНТНА ЛЕКСИКА, ПЕРЕКЛАДАЦЬКІ ТРАНСФОРМАЦІЇ, ТРАСКОДУВАННЯ, КАЛЬКУВАННЯ.