Розвиток місцевого самоврядування в контексті реформи децентралізації влади в Україні - Головатенко, Віталій Геннадійович (My University, 2024)
Наукове обґрунтування теоретичних та розробка практичних рекомендацій щодо подальшого розвитку місцевого самоврядування в умовах проведення децентралізаційної реформи в Україні
Keywords: МІСЦЕВЕ САМОВРЯДУВАННЯ; ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЯ; ВЛАДА; ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЯ ВЛАДИ; ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА; РАДА; МІСЦЕВА РАДА; РЕФОРМА; РОЗВИТОК