Підвищення ефективності управління підприємством шляхом розвитку та просування бренду (за матеріалами ПрАТ «Дніпропетровський хлібзавод № 9») - Власіхіна, Анастасія Сергіївна (My University, 2024)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП «Менеджмент»), Дніпро, 2024. Об’єктом розроблення виступає бренд як чинник ефективності підприємства. Мета роботи – дослідження впливу бренду на ефективність діяльності підприємства та розроблення рекомендацій щодо підвищення його внеску в покращенні фінансових результатів діяльності підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: досліджено теоретичний зміст категорії «бренд», інструменти та складові бренду та його взаємозв’язок з конкурентоспроможністю та ефективністю підприємства, проведено аналіз господарської діяльності ПрАТ «Дніпропетровський Хлібзавод №9», проведено аналіз іміджу бренду, що транслюється на веб-платформах підприємства та дослідження впізнаваності бренду ПРАТ «Дніпропетровський Хлібзавод №9», розроблено та обґрунтовано практичні рекомендації щодо підвищення ефективності управління брендом компанії.
Increasing the efficiency of enterprise management through brand development and promotion (based on the materials of Private JSC «Dnipropetrovsk Bakery No. 9»)
Keywords: БРЕНД, ДИФЕРЕНЦІАЦІЯ, ЕФЕКТИВНІСТЬ ПІДПРИЄМСТВА, ІДЕНТИЧНІСТЬ БРЕНДУ, ІМІДЖ БРЕНДУ, ПОЗИЦІОНУВАННЯ, РОЗВИТОК БРЕНДУ, СТЕЙКХОЛДЕРИ.