Стан та перспективи розвитку гастрономічного туризму в Україні - Перепелиця Вікторія Юріївна (Національний ТУ «Дніпровська політехніка», 2025)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр студентки Перепелиці Вікторії Юріївни академічної групи 242-21-1 спеціальності 242 Туризм.
State and prospects for the gastronomic tourism development in Ukraine
Keywords: Гастрономічний туризм; Тур; Розробка проєкту; Конкурентоспроможність