Визначення ефективних параметрів методів зниження динамічного впливу об’єктів підземної інфраструктури - Петренко, В. Д.; Кулаженко, Є. Ю. (My University, 2016)
На дільниці Куренівсько-Червоноармійської лінії метрополітену в м.Києві від станції «Либідська» до станції «Виставковий центр» експлуатується лінія метрополітену мілкого закладення, динамічний вплив від якої здійснюється у вигляді вібрації від рухомого складу метропоїздів, що передається через рейко-шпальну решітку, оправу та далі на ґрунтовий масив
Keywords: Методы снижения динамического влияния; Объекты подземной инфраструктуры; Методи зниження динамічного впливу; Об'єкти підземної інфраструктури