Розробка рекомендаційної системи вибору фільмів для онлайн кінотеатру - Говоруха, Андрій (My University, 2024)
Мета роботи: підвищення ефективності роботи онлайн-кінотеатру за рахунок створення рекомендаційної системи підбору фільмів.

Предмет дослідження: розробка автоматизованої рекомендаційної системи підбору фільмів для користувачів онлайн-кінотеатру.

Практична цінність роботи полягає в покращені досвіду взаємодії користувача з онлайн-кінотеатром, виявлення інформації про користувача, що може допомогти виявити проблеми та загрози і вирішити їх завчасно.
Keywords: рекомендаційна система; матрична факторизація; тег; машине навчання; СИСТЕМНИЙ АНАЛІЗ; модель