Комп'ютерна система логістичної компанії з детальним опрацюванням побудови та налаштування корпоративної мережі з інтеграцією IoT-системи складського комплексу - Алексійчук Марко Романович (My University, 2025)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавра студента Алексійчука Марко Романовича академічної групи 123-21-2 ФІТ спеціальності 123 Комп’ютерна інженерія. Мета: Метою даної роботи є розробка комп’ютерної системи для логістичної компанії, яка включає побудову корпоративної мережі з інтеграцією елементів Інтернету речей (IoT) для автоматизації складського комплексу
Keywords: комп’ютерна система; іот; склад; безпека; dhcp; eigrp