Дослідження і інтеграція CAE-систем при розрахунку автоматизованої технології обробки деталі складної геометрії на верстаті з ЧПК - Чорний Богдан (My University, 2022)
Альтернативний технологічний процес виготовлення деталі на сучасних верстатах з програмним керуванням, використовуючи прогресивний ріжучий інструмент та оснащення, за умов використання спеціалізованих інженерних CAD-CAM систем