Удосконалення системи управління грошовими потоками підприємства ПрАТ «Іста-Центр - Савінова, Юлія Вячеславівна (My University, 2022)
Мета кваліфікаційної роботи полягає в удосконаленні системи управління грошовими потоками підприємства.
Keywords: ГРОШОВИЙ ПОТІК; АКУМУЛЯТОР; МОНОБЛОК; ІНВЕСТИЦІЙНИЙ ПРОЕКТ; ТЕРМІН ОКУПНОСТІ; ІНДЕКС ПРИБУТКОВОСТІ; ЕФЕКТИВНІСТЬ