Розробка інформаційної системи логістики станцій зарядки електромобілів у місті Дніпро на мовi Python - Клепіков, Даніїл Русланович (My University, 2023)
Об'єкт розробки: інформаційна система логістики станцій зарядки електромобілів у місті Дніпро. Мета кваліфікаційної роботи: розробка зручної інформаційної системи логістики для пошуку найближчої станції електрозарядки. У вступі наведено стан проблеми та обґрунтована її актуальність. Перший розділ включає в себе постановку завдання і характеристику предметної області. У другому розділі був проведений аналіз і вибір програмних засобів для реалізації поставленого завдання. Проведене моделювання транспортної логістики. У третьому розділі створене програмне забезпечення, яке дозволяє розраховувати короткий маршрут до станцій зарядки електромобілів. Практичне значення роботи полягає у створенні програмного забезпечення, яке б дозволило розраховувати короткий маршрут до станцій зарядки електромобілів та забезпечувати комфорт користувачів.
Keywords: ЕЛЕКТРОМОБІЛЬ, ЗАРЯДНА СТАНЦІЯ, ЛОГІСТИКА, ІНФОРМАЦІЙНА СИТЕМА, HTML, CSS, MYSQL, PHP, UML