Особливості впливу локальних факторів на розподіл деяких малих елементів у вугільних пластах Донбасу - Циба, Аліна Сергіївна (My University, 2021)
Предмет дослідження – малі елементи. Об’єкт дослідження – вугільні пласти Донбасу. Мета роботи – встановлення особливостей впливу локальних факторів на розподіл деяких малих елементів у вугільних пластах Донбасу.
Keywords: ЛОКАЛЬНІ ФАКТОРИ; ВУГІЛЬНИЙ ПЛАСТ; МАЛІ ЕЛЕМЕНТИ; ЗОЛЬНІСТЬ ВУГІЛЛЯ; ДОНБАС; ТЕКТОНІЧНІ ПОРУШЕННЯ; SURFER