Щодо кримінологічної характеристики особи, яка вчинює терористичний акт - Городенец, Анатолій Олександрович (НГУ, 2013)
Проблема тероризму є великою проблемою для міжнародної спільноти. Вчинення терористичного акту має величезний негативний вплив не тільки на коло обмежених осіб, як то за територією, як то за державою чи відносно представників певної групи людей, наслідки його вчинення набагато ширші за проблему країни – це загальносвітова проблема, яка потребує нагального вирішення.
Keywords: тероризм; терроризм; кримінологічна характеристика особи; криминологическая характеристика личности; терористичний акт; террористический акт; міжнародна спільнота; международное сообщество