Технічний проєкт спорудження бурової свердловини для умов Голубівського нафтогазового родовища - Рубанов, Максим (НТУ "ДП", 2023)
Мета роботи – удосконалення технології буріння експлуатаційної свердловини для умов Голубівського нафтогазового родовища
Technical program to construct a drilling well for the conditions of Holubivske coil-and-gas field
Виконано обґрунтування та розрахунок конструкції свердловини, обґрунтовано спосіб буріння, обгрунтовано породоруйнуючий інструмент. Виконано розрахунок бурильної колони та раціональної конструкції низу бурильної колони, обгрунтовано режимні параметри буріння свердловини.
Keywords: СПОРУДЖЕННЯ СВЕРДЛОВИНИ, ТЕХНОЛОГІЯ БУРІННЯ, КРІПЛЕННЯ СВЕРДЛОВИНИ.