Особливості зміни шахтних вод Красноармійського вуглепромислового району - Вергельська, В. В.; Верховцев, В. Г. (НТУ ДП, 2022)
Дослідження особливостей гідрогеології вуглепородних масивів та вплив шахтних вод на навколишнє середовище Красноармійського вуглепромислового району за останні роки стало одним із напрямів досліджень вуглевидобувних підприємствах. Значний доробок досліджень внесли як співробітники наукових установ, так і геолого- виробничих та вуглевидобувних підприємств.
Keywords: Красноармійський вуглепромисловий район; шахтні води; навколишнє середовище; гідрогеологія вуглепородних масивів