Підвищення ефективності управління підприємством (за матеріалами ПрАТ «Звенигородський сироробний комбінат») - Ткачук, Юлія Юріївна (My University, 2021)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2021. Об’єктом розроблення виступає процес управління підприємством. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка рішень щодо підвищення ефективності управління підприємством ПрАТ «Звенигородський сироробний комбінат».. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: досліджено теоретичні основи управління підприємством; охарактеризовано ПрАТ «Звенигородський сироробний комбінат» і його продукцію; проведено аналіз результатів діяльності підприємства; досліджено витрати підприємства, проаналізовано його основні засоби; здійснено аналіз фінансового стану підприємства; розроблено і обґрунтовано заходи з підвищення ефективності управління підприємством ПрАТ «Звенигородський сироробний комбінат».
Improvement of efficiency of enterprise management (based on the materials of Private JSC “Zvenygorodskyi Cheese Processing Plant”)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2021. Об’єктом розроблення виступає процес управління підприємством. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка рішень щодо підвищення ефективності управління підприємством ПрАТ «Звенигородський сироробний комбінат».. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: досліджено теоретичні основи управління підприємством; охарактеризовано ПрАТ «Звенигородський сироробний комбінат» і його продукцію; проведено аналіз результатів діяльності підприємства; досліджено витрати підприємства, проаналізовано його основні засоби; здійснено аналіз фінансового стану підприємства; розроблено і обґрунтовано заходи з підвищення ефективності управління підприємством ПрАТ «Звенигородський сироробний комбінат».
Keywords: АСОРТИМЕНТ ПРОДУКЦІЇ, ВИТРАТИ, ЕФЕКТИВНІСТЬ, ПРИБУТОК, РЕНТАБЕЛЬНІСТЬ, УПРАВЛІННЯ