Підвищення екологічної безпеки металургійних підприємств в умовах м. Кривий Ріг - Швецов, Антон Олександрович (Національний технічний університет «Дніпровська політехніка», 2024)
Пояснювальна записка: 96 стор., 12 рис, 13 табл., 5 додатків, 44 літературних джерел. Об’єкт дослідження: технології зменшення викидів відділення безперервного розлиття сталі. Предмет дослідження – викиди забруднюючих речовин при виробництві металевих заготовок в умовах ХХХХХ. Мета роботи: обґрунтування технології безперервного розлиття сталі в умовах ХХХХХ.
Підвищення екологічної безпеки металургійних підприємств в умовах м. Кривий Ріг
У теоретичному розділі проведено аналіз стану та характеристики металургійної промисловості в Україні та світі. У дослідницькому розділі оцінено поточний стан навколишнього природного середовища та характеристику викидів забруднюючих речовин ХХХХХ до реконструкції підприємства. У технологічному розділі обґрунтовано запровадження безперервного розлиття сталі в умовах ХХХХХ.
Keywords: ЧОРНА МЕТАЛУРГІЯ; РОЗЛИВАННЯ СТАЛІ; ЕКОЛОГІЧНА БЕЗПЕКА