Формування стратегії розвитку підприємства в умовах сучасного економічного середовища (за матеріалами ТОВ «МЕТІНВЕСТ-СМЦ») - Пшеничний, Алан Олексійович (My University, 2023)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2023. Об’єкт розроблення – процес формування стратегії розвитку підприємства в умовах сучасного економічного середовища. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій щодо формування стратегії розвитку підприємства в умовах сучасного економічного середовища. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: проаналізовано формування поняття стратегія розвитку підприємства; досліджено сутність та класифікація стратегій розвитку підприємства; визначено особливості розробки стратегії розвитку промислового підприємства; досліджено загальну характеристику підприємства; оцінено економічний стан ТОВ «МЕТІНВЕСТ-СМЦ»; проаналізовано фінансовий стан ТОВ «МЕТІНВЕСТ-СМЦ»; проведено аналіз конкурентного середовища та ділового оточення ТОВ «МЕТІНВЕСТ-СМЦ»; сформовано стратегічні напрямі розвитку підприємства у майбутньому; досліджено реалізацію стратегії розвитку ТОВ «МЕТІНВЕСТ-СМЦ» та оцінено ефективність запропонованих заходів
Formation of the enterprise development strategy in the conditions of the modern economic environment (based on the materials of LLC “METINVEST-SMC”)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2023. Об’єкт розроблення – процес формування стратегії розвитку підприємства в умовах сучасного економічного середовища. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій щодо формування стратегії розвитку підприємства в умовах сучасного економічного середовища. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: проаналізовано формування поняття стратегія розвитку підприємства; досліджено сутність та класифікація стратегій розвитку підприємства; визначено особливості розробки стратегії розвитку промислового підприємства; досліджено загальну характеристику підприємства; оцінено економічний стан ТОВ «МЕТІНВЕСТ-СМЦ»; проаналізовано фінансовий стан ТОВ «МЕТІНВЕСТ-СМЦ»; проведено аналіз конкурентного середовища та ділового оточення ТОВ «МЕТІНВЕСТ-СМЦ»; сформовано стратегічні напрямі розвитку підприємства у майбутньому; досліджено реалізацію стратегії розвитку ТОВ «МЕТІНВЕСТ-СМЦ» та оцінено ефективність запропонованих заходів
Keywords: СТРАТЕГІЯ РОЗВИТКУ, СТРАТЕГІЯ, МІСІЯ, ЦІЛІ, ДОВГОСТРОКОВЕ ПЛАНУВАННЯ