Розробка та адміністрування back-end частини Інтернет магазину з продажу одягу - Панченко, Антон Андрійович (My University, 2021)
Об'єкт розробки: система функціонування та адміністрування інтернет магазину одягу . Мета кваліфікаційної роботи: розробка та адміністрування back-end частини Інтернет магазину з продажу одягу. У вступі розглядається аналіз та сучасний стан проблеми, конкретизується мета кваліфікаційної роботи та галузь її застосування, наведено обґрунтування актуальності теми та уточнюється постановка завдання. У першому розділі проведено аналіз предметної галузі, визначено актуальність завдання та призначення розробки, розроблена постановка завдання, задані вимоги до програмної реалізації, технологій та програмних засобів. У другому розділі виконано аналіз існуючих рішень, обрано вибір платформи для розробки, виконано проектування і розробка програми, наведено опис алгоритму і структури функціонування системи, визначені вхідні і вихідні дані, наведені характеристики складу параметрів технічних засобів, описаний виклик та завантаження застосунку, описана робота програми. В економічному розділі визначено трудомісткість розробленої інформаційної підсистеми, проведений підрахунок вартості роботи по створенню застосунку та розраховано час на його створення. Практичне значення полягає у створенні системи, що забезпечує відвідувачам сайту доступ до каталогу товарів за категоріями, можливість редагування заказу та перегляду особистої інформації, що забезпечує комфортне користування інтернет-магазином . Адміністративна панель магазину дає можливість адміністрації магазину надавати актуальну інформацію щодо наявності та вартості товару. Актуальність інтернет-магазину визначається великим попитом на онлайн послуги, що оптимізують та спрощують обслуговування клієнтів, сприяють створенню позитивного іміджу компанії.
Keywords: інтернет-магазин, база даних, адміністративна панель, веб-сайт, апі, бекенд, запити