Перспективи переробки відходів вуглевидобутку гірничих підприємств - Чоботько, І. І. (НТУ ДП, 2022)
Проведено короткий поверхневий аналіз наукових праць та інформаційних джерел новин в Інтернеті щодо перспектив переробки відходів вуглевидобутку гірничодобувних підприємств. Виявлено три напрями переробки зазначених відходів, як перспективу на майбутнє в Україні. Наведено короткі цитати інформаційних джерел новин з Інтернету про заходи щодо переробки відходів вуглевидобутку з гірничих підприємств.
Keywords: переробка відходів; вуглевидобуток гірничих підприємств; метод утилізації