Дослідження якості питної води м. Дніпро та обґрунтування шляхів її покращення - Олійник, Олександра Олександрівна (Національний технічний університет «Дніпровська політехніка», 2019)
Кваліфікаційна робота магістра спеціальності 101 Екологія

Дослідження якості питної води м. Дніпро та обґрунтування шляхів її покращення
Кваліфікаційна робота магістра спеціальності 101 Екологія
Мета роботи: дослідити основні аспекти аналізу якості питної води міста Дніпро.
Keywords: ПИТНА ВОДА; ОЧИЩЕННЯ ПИТНОЇ ВОДИ; НАПІРНИЙ ФІЛЬТР; АДСОРБЦІЙНА УСТАНОВКА; ПОКРАЩЕННЯ ЯКОСТІ ПИТНОЇ ВОДИ