Еволюційні аспекти формування поняття управління людськими ресурсами у сучасних умовах - Руснак А. А. (НТУ «ДП», 2025)
Управління людськими ресурсами пройшло значну еволюцію, адаптуючись до змінних умов сучасного світу. Від традиційного підходу до управління персоналом, що фокусувався на адміністративних завданнях, управління людськими ресурсами трансформувалося в стратегічну функцію, яка відіграє ключову роль у досягненні організаційних цілей.
Keywords: управління людськими ресурсами; еволюція; управління персоналом; людський ресурс