Маркшейдерські роботи із орієнтування виробок горизонту 940м ПрАТ «Запорізький залізорудний комбінат» - Петях, Данило (My University, 2019)
Пояснювальна записка с. 60, рис. 9, табл. 5, додатків 6, джерел 7. Об'єкт розробки: ПрАТ «Запорізький залізорудний комбінат». Мета дипломного проекту: скласти проект орієнтирними сполучної зйомки виробок горизонту 940 м. У вступі розглянуто загальний стан проблеми, її вивченість і важливість, а також актуальність застосування даного проекту конкретно для Білозерського родовища. Основна частина присвячена геологічній характеристиці родовища, зроблений розрахунок промислових запасів. Висвітлено питання розробки цих запасів. Викладено питання охорони праці при розробці запасів. Профілююча частина присвячена орієнтирно сполучній зйомці, визначенню похибки передачі дирекційного кута вихідної сторони.
Keywords: РОЗКРИТТЯ; ПІДЗЕМНА ПОЛІГОНОМЕТРІЯ; сполучний ТРИКУТНИК