О параметрах потоку пилогазової суміші, що впливають на процес подрібнення вихідного матеріалу у вихрових апаратах - Суров, Д. О.; Трофимова, О. П. (Видавництво НТУ "ДП", 2022)
Основною відмінністю застосування вихрових апаратів для отримання тонкодисперсних продуктів від подрібнювачів інших типів, які використовують для руйнування вихідного матеріалу кінетичну енергію струменя, є отримання більш низьких показників по енерговитратам на одиницю готового продукту.
Keywords: вихровий апарат; тонкодисперсний продукт; аеродинамічні параметри потоку