Обґрунтування управлінських рішень щодо удосконалення збутової діяльності (за матеріалами ФГ «Тарас») - Кравченко, Денис Сергійович (My University, 2024)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2024. Об’єкт розроблення – процес обґрунтування управлінських рішень щодо удосконалення збутової діяльності підприємства. Мета роботи – обґрунтування управлінських рішень щодо удосконалення збутової діяльності. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: досліджено місце збуту у маркетинговій діяльності підприємства; встановлено завдання, основні етапи процесу управління збутовою діяльністю підприємства; розглянуто ефективність збутової діяльності підприємства та напрями її покращення; оцінено організаційно-економічна характеристика ФГ «Тарас»; виконано аналіз фінансово-економічних показників діяльності підприємства; проведено оцінку факторів конкурентного середовища підприємства; виявлено загрози, які впливають на діяльність підприємств, що займаються вирощуванням зернових культур; впроваджено напрями стимулювання збуту ФГ «Тарас» та оцінено їх ефективність.
Substantiation of managerial decisions regarding the improvement of sales activities (based on the materials of Farming “Taras”)
Keywords: Збут, збутова політика, збутова діяльність, стимулювання збуту