Удосконалення системи електронного документообігу в органах публічної влади України - Жмур, Інна Сергіївна (My University, 2023)
Обґрунтування теоретичних та розробка практичних рекомендацій щодо удосконалення системи електронного документообігу в органах публічної влади України.
Keywords: ЕЛЕКТРОННЕ УРЯДУВАННЯ; ЕЛЕКТРОННИЙ ДОКУМЕНТ; ЕЛЕКТРОННИЙ ДОКУМЕНТООБІГ; ОРГАН ПУБЛІЧНОЇ ВЛАДИ; СИСТЕМА ЕЛЕКТРОННОЇ ВЗАЄМОДІЇ; СИСТЕМА ЕЛЕКТРОННОГО ДОКУМЕНТООБІГУ