Розробка раціональної організації міських автобусних перевезень пасажирів на прикладі діючого маршруту № 156 (ж/м Парус-2 – Майдан Космічний) м. Дніпро, що обслуговується ТОВ «Зігфрід-М» - Орлова, Є.С. (My University, 2023)
Мета дослідження – підвищення ефективності процесу перевезень пасажирів на міському маршруті.
Keywords: ПАСАЖИРСЬКИЙ ТРАНСПОРТ; МІСЬКИЙ АВТОБУСНИЙ МАРШРУТ; ГРАФОАНАЛІТИЧНИЙ РОЗРАХУНОК; РОЗКЛАД РУХУ