Логістична система управління малим підприємством в умовах воєнного стану - Батіг, Олексій Миколайович (My University, 2023)
Дослідження специфіки побудови та особливостей логістичної системи управління малим підприємством в умовах воєнного стану
Keywords: ПУБЛІЧНЕ УПРАВЛІННЯ; АДМІНСТРУВАННЯ; ДЕРЖАВНЕ РЕГУЛЮВАННЯ; ЛОГІСТИЧНІ СИСТЕМИ; ПІДТРИМКА; ВОЄННИЙ СТАН