Посилення інституційної спроможності парламентів країн-кандидатів в контексті політки розширення ЄС - Кирпа Владислав Віталійович (My University, 2025)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавра студента Кирпи Владислава Віталійовича академічної групи 052-21-1 НН ІГСН спеціальності 052 Політологія. Метою кваліфікаційної роботи є з’ясування основних напрямів посилення інституційної спроможності парламентів країн-кандидатів в контексті політки розширення ЄС
Keywords: функціонуючий демократичний парламент; Європейська Комісія; виклики демократії; країни-кандидати; Верховна Рада України