Редагування перекладу текстів у науково-технічній галузі : методичні матеріали до самостійної роботи з дисципліни «Редагування перекладу текстів у науково-технічній галузі» для здобувачів ступеня магістр освітньо-професійної програми «Германські мови та літератури (переклад включно), перша – англійська» зі спеціальності 035 Філологія - Москаленко Н. О. (НТУ "ДП", 2024)
Уміщено матеріали до практичних занять, список використаної та рекомендованої літератури. Орієнтовано на активізацію навчальної діяльності здобувачів ступеня магістр спеціальності 035 «Філологія» та закріплення знань у засвоєнні дисципліни «Редагування перекладу текстів з науково-технічній галузі».
Keywords: редагування перекладу текстів; науково-технічна галузіь; англійська мова; германські мови та літератури