Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Аналіз вимог до програмного забезпечення» для студентів спеціальності 121 «Інженерія програмного забезпечення» - Коротенко, Г. М.; Коротенко, Л. М.; Гуліна, І. Г.; Новодранова, В. А.; Родна, К.С. (НТУ "Дніпровська політехніка", 2019)
На прикладі модельної задачі по автоматизації бізнес-процесів роботи торгового підприємства показані всі етапи проектування автоматизованих інформаційних систем за допомогою провідного інструмента моделювання UML з відкритим вихідним кодом ArgoUML 0.26.2, який включає підтримку всіх стандартних діаграм уніфікованої мови процесу розробки програмного забезпечення UML 1.4. Призначено для студентів факультету інформаційних технологій, які навчаються за спеціальністю 121 «Інженерія програмного забезпечення».
Keywords: автоматизація бізнес-процесів; програмне забезпечення; моделювання; проектування автоматизованих інформаційних систем