Багатоканальне вейвлет трансмультиплексування сигналів в системах зв'язку - Ковальська, Олена Олександрівна (My University, 2021)
У роботі розглянуті дані щодо аналізу використання методів вейвлет-фільтрації при трансмультиплексуванні сигналів. Вдосконалено банк вейвлет-фільтрів, що забезпечує підвищення завадостійкості трансмультиплексування сигналів. Розроблено алгоритми трансмультиплексування.
Keywords: ВЕЙВЛЕТ ПЕРЕТВОРЕННЯ, ШУМОПОДАВЛЕННЯ, БАНК ФІЛЬТРІВ, ЗАВАДОСТІЙКІСТЬ ПЕРЕДАЧІ СИГНАЛІВ ЗВ’ЯЗКУ, ТРАНСМУЛЬТИПЛЕКСУВАННЯ