Збір даних для сегментації відвідувачів інтернет сайту - Перетятий, В. О.; Широкорад, Д. В. (My University, 2024)
У наш час головним критерієм будь-якого сайту є його адаптивність. Раніше вона базувалась на технічних налаштуваннях, а зараз все більше переходить на соціальні засоби. Даний підхід покращує таргетування реклами та персоналізацію контенту. Саме тому, можливість визначати вік та стать людини, яка ще не встигла вказати ніякої інформації про себе на сайті стане ключовою в подальшому розвитку адаптивних систем.
Keywords: збір данних; розробка мобільних програм; дизайн