Інтенціональність і другодомінантність публічних послуг в системі взаємовідносин «Влада-громада» - Могильний, С. А.; Дуденок, В. І. (ДРІДУ НАДУ, 2020)
В умовах суспільних трансформацій і перманентних реформ в Україні здійснюється складний суперечливий перехід до формування не лише ринкової, але й сервісноорієнтованої держави, де особливої актуальності та соціальної значимості набувають питання, пов’язані з результативністю та ефективністю діяльності органів влади з надання публічних послуг. Сучасна сфера публічних послуг в Україні залишається під впливом спадкової радянської адміністративнокомандної системи, обтяженої клановоолігархічними угрупуваннями, що не передбачає результативної взаємодії між стейкхолдерами сучасного публічного управління.
Keywords: трансформація; реформи; публічні послуги