Зворотній інжиніринг конструкторської документації дробарки конусної з детальним проробленням частини нижньої - Бойко Олександра Сергіївна (My University, 2022)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавра студента Бойко Олександри Сергіївни академічної групи 133-18-1 спеціальності 133 Галузеве машинобудування. Метою роботи є розробка конструкторської документації вузла нижньої частини дробарки конусної.
Keywords: конусна дробарка; нижня частина; циліндр гідравлічний; вал привідний